EEN WEBSITE OP MAAT

EEN GOED LOGO ZEGT VEEL OVER U!

De websites van JawisMedia worden met passie gemaakt met behulp van het ondersteuningsprogramma WordPress tevens worden de layout zelf of deels helemaal zelf ontworpen  Bijna alles behoort tot de mogelijkheden altijd in overleg met de opdrachtgever komen we altijd tot een mooi resultaat.

Kosten van een website!

De kosten van een website verschillen per wensen van de klanten, iedere website is weer anders. Een ander wil weer een slider op de pagina en de andere wil dat juist weer niet, Om ongeveer een indruk te krijgen over de kosten bekijk dan op deze pagina. Voor de totale kosten zullen later in een offerte naar u worden gestuurd. Normaal gesproken betaald u al snel duizenden euro’s aan een website, wij vinden het belangrijk dat een website betaalbaar is voor iedereen daarom zitten wij ver onder de marktwaarde en kunnen wij dit voor u realiseren.

Extra diensten die we aanbieden.

Een eigen website komt veel bij kijken, ook na een de website ontwerp kan het soms lastig zijn om de website zelf te onderhouden. Daarom bieden wij bij JawisMedia deze dienst aan, zo kunt u blijven doen waar u goed in bent en heeft u geen omkijken aan de website. Tegen een vergoeding passen wij de afbeeldingen en teksten voor u aan die u ons aanlevert.